Steengrillen

Steengrillen is en blijft een belevenis. Kies een heerlijk stukje vlees en groente uit en grill dit lekker gaar op je eigen steengrill, want bij ons is je steen tevens je bord. Ieder heeft zijn of haar eigen steen die bij ons uit een oven komt en een temperatuur heeft van 400 graden. Het biedt eenieder de mogelijkheid iets lekkers voor zichzelf of voor de andere tafelgasten te bakken. De mogelijkheden zijn onbeperkt, dus u kunt zich culinair uitleven, alles hangt af van uw creativiteit. Dit alles in combinatie met een stel gezellige tafelgasten, maakt zo’n avond tot een onvergetelijke belevenis. Steengrillen is zeer geschikt als bedrijfsuitje, verenigingsfeestje of een etentje voor de familie, uw kind zal de gekste mengseltjes braden en uiteraard zult u deze moeten proeven, ….is het eetbaar?

De volgende ingrediënten staan tot uw beschikking:

  • Groentesoep met toast.
  • Diverse vleessoorten zoals: biefstuk, blinde vink, kipfilet, hamlapjes en tartaar.
  • Bijgerechten zoals: uienringen, paprika, ananas, champignons, rauwkostsalades, aardappelsalade, diverse sauzen, stokbrood en kruidenboter.

Prijzen

Tot 12 jaar – €9,95

Gebruik van het steengrillbuffet met een mini hamburger, kipnugget, frikandel, slavinkje, appelmoes, inclusief soep & een verrassing!

Vanaf 12 jaar – €29,95

Inclusief drankjes (koffie, thee, bier, wijn en frisdrank).

Tijdsduur van het tafelen is 2 uur.
Alles wat wij serveren kunt u onbeperkt bijbestellen.

Schroomt u zich niet! Vanaf 10 personen te reserveren.