Tent verhuur

Een groot tuinfeest geven? Of een feest organiseren voor de hele buurt? Het is een hele klus. Daarbij kan slecht weer een echte spelbreker zijn. Met een partytent van Het Ooievaarsnest zorgt u ervoor dat het feest altijd doorgaat. Wij bouwen de tent op, zetten de statafels neer, sluiten de biertap aan en zorgen voor een gezellige sfeer met verschillende decoraties. Uw feest valt nooit meer in het water als u een partytent gaat huren bij Het Ooievaarsnest in Warnsveld, Gelderland.

Onze service

Tenten
U wilt een tent huren. Maar welke tent past er in uw tuin of op het terrein waar u het feest wilt houden? Het Ooievaarsnest heeft tenten in verschillende afmetingen beschikbaar. Zo kunt u voor een intiem feestje onze tent van 4 x 8 meter huren. Of ga voor een luxere uitstraling en kies voor een pagodetent. Organiseert u een groot feest voor de familie of de buurt? Kies voor aluhallen vanaf 50 m² of een heuse circustent. Het is ook mogelijk om diverse tenten aan elkaar te koppelen voor een grotere oppervlakte of een tent tegen de muur van uw huis te bevestigen.

Andere benodigdheden
Wilt u de kinderen tijdens het feest vermaken? Bij ons huurt u ook een springkussen of opblaasbare waterglijbaan. Als u zelf ook wel zin heeft in wat vertier, kies dan voor het spel klootschieten. Uiteraard verhuren wij ook de benodigdheden voor het feest zelf: koelkasten, buffettafels, tafelkleden, stoelen, glazen, dienbladen en asbakken. Bekijk alle tarieven en mogelijkheden in de prijslijst.

Breng- en haalservice
U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van onze breng- en haalservice. Hiervoor berekenen wij bezorgkosten. Het opzetten en afbreken van de tent(en) zit in de verhuurprijs inbegrepen. U heeft nergens omkijken naar.

TIP!

Om te berekenen hoeveel personen er in een tent gaan, houden wij de volgende stelregel aan:

Staand: 1 persoon per 1 m²
Zittend: 1 persoon per 1,5 m²

De ruimte voor bijvoorbeeld een buffet, dansvloer of podium moet nog meegerekend worden. Twijfelt u of de beschikbare ruimte bij u geschikt is om een tent te plaatsen? Dan komen we de plek bekijken en opmeten. Zo weet u zeker welke tent groot genoeg is.

Al onze tenten zijn uitgevoerd met witte zeilen. Standaard is de helft van de zijzeilen voorzien van boogramen. Als u de tent tegen een huis wilt plaatsen, moet u rekening houden met eventueel aanwezige regenpijpen, zonneschermen en buitenverlichting. Houd ook rekening met openslaande deuren: maximaal 220 cm vanaf de grond gerekend.

Indien u een tent huurt voor in de winter, is het verstandig om een houten vloer in de tent te leggen. Dit voorkomt het optrekken van kou.

Brandveiligheid
Brandveiligheid is erg belangrijk. Goed om te weten dat onze tenten voldoen aan de daarvoor gestelde eisen.

Onze tenten zijn uitgevoerd in alu-constructiewerk. Dit systeem bestaat uit spanten die door profielen met elkaar zijn verbonden. De alu-constructie voldoet aan de statische windlastberekening volgens de Duitse TÜV-keuring.

Alle dak- en zijzeilen zijn vervaardigd van een hoogwaardige PVC-bekleding. Deze is brandwerend, DIN 4102/BO1 volgens de Duitse norm. Denk bij het huren van een tent ook aan blusapparaten en noodverlichting.

Komt u er zelf niet helemaal uit of bent u bang dat u iets belangrijks vergeet bij het huren van een partytent voor uw feest in Gelderland? Neem dan contact met ons op en wij komen bij u langs.